Füzesgyarmati élményprogram a Hotel Garában

Füzesgyarmati élményprogram a Hotel Garában

1852013. december 28-i megnyitása óta a Thermal Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda sikeresen működik. A pezsgő életet a változatos programkínálat, a különleges rendezvények és a kedvező szállásajánlatok biztosítják. A szálloda kitűnő lehetőségekkel szolgál a vidéki nyugalmat kereső turistáknak, azoknak, akik szabadidejüket aktív pihenéssel, rekreációval, lovaglással, horgászattal, vagy vadászattal szeretnék eltölteni. A Hotel Gara idén minden ünnepre több napos vendégcsalogató szállás-és programajánlatot állított össze. Legutóbb a május eleji hosszú hétvégén élvezhették a vendégek a félpanziós ellátást ingyenes wellness szolgáltatásokkal, és a Szálloda szervezett számukra sétakocsikázást és látogatást a térségben egyedülálló Állatpark és Vadfarmra is. Következő nagyobb rendezvényük a június 6-9-i pünkösdi hosszú hétvégén lesz, amelyen a sok színes program között szerepel egy Sárréti Piknik gyalogtúra és egy grill teraszos medencés vacsora. Hamarosan elkezdi működését a gyógyászati részleg is. A szobák színvonala megfelelő, felújításuk folyamatosan halad. (A honlapra az új fotók feltöltése hamarosan megtörténik.)
Szobák száma: 86
Konferenciatermek száma: 2
Szekciótermek száma: 2
Étterem férőhelyeinek száma: 120 fő
Vendégeink kellemes időtöltését szolgálják: étterem, bár, úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medence, pezsgőfürdő, jakuzzi, szauna, szolárium, fitneszterem, biliárd, rex, teniszpálya és egyéb szabadidős sportok.
Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda
5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 92.
Tel: (+36) 66-490-985

E-mail: info@garahotel.hu
www.garahotel.hu                                                                                                                                                        (x)

Categories: Életstílus