Mozdulj meg! Szombaton MKIDSZ Day!

Mozdulj meg! Szombaton MKIDSZ Day!

A Pécskai MKIDSZ idén is szórakozásra hívja a kikapcsolódásra vágyó fiatalokat Arad megyéből, hiszen az MKIDSZ Day már elmaradhatatlan esemény a szervezet és a város naptárában is. Augusztus 24-én, szombaton kerül megrendezésre a legnagyobb ifjúsági rendezvény, amely Pécskához köthető, és bár idén csak egynapos mókára hívnak a szervezők, de olyan hangulatot ígérnek, amely felér majd a tavalyi kétnapos bulival.
A helyszín továbbra is a megszokott, pécskai Kiserdő, lesz, a kapunyitás 19.00 órától fog történni. Az elektronikus zenei stílusok jelentős részét lefedő fellépők közül lesznek visszatérő előadók, illetve új zenészek is, akikkel együtt rázhatjuk fel a nyarat: Chris Lawyer, Zareh Kan, Demmyboy, Acoustic és Krypton.
A jegyek csak az esemény napján lesznek kaphatóak a belépőkapuknál. Éjfél előtt 20 lejbe, éjfél után 30 lejbe fog kerül egy belépőjegy. A sátorozás és parkolás továbbra is korlátlan ideig díjmentes.
Az MKIDSZ Day-re szeretettel várnak mindenkit a szervezők, akik nemcsak jó hangulattal, de kellemes környezettel készülnek! További részleteket az Mkidsz Pécska Facebook-oldaláról lehet megtudni, ahol a szervezőkkel is kapcsolatba lehet lépni.

Az MKIDSZ csapata

Categories: Életstílus, Főoldal-5