Farsangi bál élőliba-nyereménnyel Pécskán

Farsangi bál élőliba-nyereménnyel Pécskán

Szombaton este került sor a Pécskai Ipartestület székházában az immár sokadik farsangi bálra. A 160 résztvevőt a testület elnöke, Csepella János köszöntötte a vezetőség és a pécskaiak nevében, hiszen Aradról, Kisperegről, Kisiratosról és Szentpálról is érkeztek bálozók, néhányan közülök jelmezben.
Először szórakoztatta a helybeli közönséget Raksa Bernadett, a szegedi zenész-énekes változatos összeállítása elnyerte a bálozók tetszését, így szinte állandóan foglalt volt a táncparkett. A finom falatokat ezúttal is a Toşa étterem biztosította.
Éjfél után került sor a tombolanyeremények kisorsolására. Elsőként a Laza János által felajánlott élő libát sorsolták ki, fészekkel együtt: Kisperegre került, a nyertes pedig megígérte, hogy párt is szerez neki.
A főnyereményt, egy 61 centiméteres Samsung LED TV-t pedig a Krizsán család nyerte, de egy elektromos húsdaráló és több kisebb, de értékes nyeremény is gazdára talált.
A jó hangulat hajnalig kitartott, a bálozók összesen 110 üveg sört, 40 liter bort, 12 liter pálinkát és 6 liter likőrt fogyasztottak el.

Sinka Pál

Categories: Életstílus, Slider