Hernádi Judit és Kern András indítja az Aradi Kamaraszínház évadját

Hernádi Judit és Kern András indítja az Aradi Kamaraszínház évadját

Március 27-én, szerdán 19.00 órakor az Orlai Produkció Kalamazoo című komédiájával indul az Aradi Kamaraszínház évada. Az előadásban a nézők viszontláthatják a híres Hernádi-Kern párost.

Az évad első előadásán újra tapsolhatnak a nézők Hernádi Juditnak és Kern Andrásnak. A két legendás színművész Michelle Kholos Brooks és Kelly Younger kortárs amerikai szerzők Kalamazoo című darabjában lép színpadra. A remek humorú írópáros fordulatos komédiája megmutatja, milyen a romantika az élet második felvonásában. A nézők két idős ember egymásra találásának lehetnek tanúi úgy, hogy a Hernádi-Kern páros garantálja a másfél órás röhögést. Sebestyén Aba rendezésében a két színész és a mulatságos szöveg a lehető legjobban érvényesül, a közönségnek egy igazán nevettető, de felemelő és érdekes estében lesz része.

Hernádi Judit 2023-ban a VIDOR Fesztiválon elnyerte a legjobb női alakításért járó Colombina-díját, 2023-ban pedig a Kalamazoo elnyerte a Kultkikötő közönségdíját.

A március 27-i előadásra érvényesek a nagyszínházi bérletek, március 21-től korlátozott számban jegyek még kaphatók a nagyszínház pénztárában. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán és pénteken 10-16 óra között, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

Az Aradi Kamaraszínház ezúton is szeretne köszönetet mondani az aradiaknak, hogy ilyen nagy számban váltottak bérletet a színház idei évadára. Ugyanakkor a nagy érdeklődésre való tekintettel, a színház tájékoztatja a nézőket arról is, hogy csak a nagyszínház befogadó képességéig tud jegyet értékesíteni az előadásokra.

Michelle Kholos Brooks – Kelly Younger: Kalamazoo

Peg: Hernádi Judit

Irving: Kern András

Fordító, dramaturg: Zöldi Gergely

Látvány: Sós Beáta

Zene: Cári Tibor

A rendező munkatársa: Varga Miklós

Rendező: Sebestyén Aba

Producer: Orlai Tibor

(Az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider