Pécskán felavatták a szabadidőparkot

Pécskán felavatták a szabadidőparkot

“Ma délután felevattuk városunk legújabb látványosságát: a városközponthoz közel, európai forrásból kialakított szabadidőparkot. A sikeresen megvalósult projektet a Nyugati Regionális Fejlesztési Ügynökség elnöke, Sorin Maxim, az Arad Megyei Tanács elnöke, Iustin Cionca és Gyorok község polgármestere, Corneliu Popi-Morodan is méltatta a helyszínen. Emlékeztettem a jelenlévő pécskaiakat és a diákokat, hogy a tágas és modern, közel öt hektáron elterülő park helyén a közelmúltig leromlott és kihasználatlan terület volt” – írta közösségi oldalán Antal Péter polgármester.

A 11,59 millió lejes beruházásból csaknem 10 millió vissza nem térítendő támogatás, a „Városi környezet javítása: felhasználatlan területek átalakítása és felújítása közparkok kialakítása céljból” elnevezésű pályázat keretében, a Regionális Operatív Programon (POR 2017–2020) keresztül.

“Hiszem, hogy a szabadidőpark a téli hónapokban is a pécskaiak minden korosztályának kedvenc kikapcsolódási helye lesz” – jegyezte meg a polgármester.

Nyitvatartás naponta 8 – 20 óra között, tavasszal és ősszel 21 óráig, nyáron éjfélig.

Categories: Életstílus, Slider