Csabai Kolbászfesztivál

Csabai Kolbászfesztivál

“Az idei évben Békéscsabán a fesztivál programjainkat, a hagyományokat és a tradíciókat megőrizve, rendhagyó módon, kolbásztöltő versenyek nélkül rendezzük meg” – olvasható a csabaikolbaszfesztival.hu portálon.

“Sajnos az elmúlt évben a járványhelyzet nem tette lehetővé a rendezvény megtartását, de idén nem hagyjuk fesztivál nélkül az érdeklődőket.

Szeretnénk nagyon különlegessé tenni az élményt, ezért a megszokott Kolbászfesztivál eszenciáját mutatjuk be a csabaiaknak és az ide érkezőknek is. Hagyományőrző kolbászkészítő bemutatóval és kolbászvásárral, nemzetközi szárazkolbászversennyel, a sertéshús népszerűsítésével, disznóvágás bemutatóval, töltöttkáposzta-főző bemutatóval, helyi termékekkel és vásárral, kulturális programokkal, koncertekkel, a családoknak pedig különleges gyermek programokkal készülünk. Természetesen mindezt a Kolbászfesztivál által megszokott minőségben.

Szeretnénk a programjainkat mindenki számára elérhetővé és – a járványügyi helyzetre való tekintettel – biztonságossá tenni, ezért a belépés előzetes jegyvásárláshoz kötött, valamint a rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.”

A Csabai Kolbász Fesztiválhangulatban október 29-31. között kerül megrendezésre.

Fotó: csabaikolbaszfesztival.hu

Categories: Környékünk, Slider