Szabad akaratából összeházasodik 24 órára? Igen. [VIDEÓ]

Szabad akaratából összeházasodik 24 órára? Igen. [VIDEÓ]

És bízunk benne, hogy a boldogító igen kimondását követően bőven elegendő lesz a pároknak 24 óra a hagyományos nászéjszaka kipipálására is. Hogy ennek ősi magyar szokás szerint mi a kötelező, még az alkalmi násznépnek is illusztrálandó velejárója, azt ugorjuk át, hisz a XXI. századot tapossuk.

Napfény, csípős hideg, ízléses dekoráció várja ma Aradon 20.00 óráig a szerelmes párokat a Városháza előtt az erre a kivételes alkalomra kijelölt anyakönyvvezető, aki előtt örök hűséget lehet fogadni egyetlen napra. Középen áll a “szerelem alagútja”, jobb oldalt pedig minisátorban lehet kitölteni a speciális okmányt, amelyet aztán a párok hazavihetnek. Persze, csak miután igent mondtak.

Az “anyakönyvvezető” és segítői 11.00 órától várták ma a párokat, akik déltájban kezdtek érkezni. A boldogító igent már korábban kimondók (=házasok), fotózkodtak az erre a célra berendezett sátorban, a gyerek(eik) futkorásztak, kattogtak a mobiltelefonok. Sok házaspár, szerelmes pár csak azért sétált ki az évszakhoz képest kellemes időben, hogy csókkal, közös fotóval a szelfis sátorban vagy a szerelem alagútjában megerősítsék szerelmüket.

VIDEÓ:

Szerelem alagútja
Anyakönyvi hivatal
Szelfi-sátor
Igeeeen!
Megpecsételve
Categories: Életstílus, Slider