Újraindul az Iskola Alapítvány délutáni oktatási programja

Újraindul az Iskola Alapítvány délutáni oktatási programja

Több pedagógussal, azonos számú helyszínen és kevesebb gyermek részvételével indul újra október 5-től a 2020-2021-es tanévben az Iskola Alapítvány által koordinált délutáni foglalkozás. Jelenlegi adatok szerint 119 pedagógussal és 1524 elemista részvételével indul a program tíz megyében és Bukarestben, összesen 32 tanintézményben.

Egy kihívás volt az idei tanévben a jelenlegi közegészségügyi helyzetben felmérni az igényt, a lehetőségeket, és elindítani a programot “– nyilatkozta Nagy Zoltán Levente, az Iskola Alapítvány elnöke. “Gyakorlatilag minden oktatási intézmény vezetőségével, pedagógusokkal és szülőkkel külön-külön egyeztetve, a jelenleg érvényben lévő helyzetnek megfelelően, a járványügyi előírások betartásával igyekszünk biztonságban elindítani a délutáni oktatást ott, ahol továbbra is igény van rá.”  

Arad megyében a Csiky Gergely Főgimnázium, az Aurel Vlaicu Általános Iskola, az Aron Cotruş Általános Iskola, a Pécskai 2-es számú Általános Iskola és a Kisjenő-Erdőhegyi Általános Iskola csatlakozott a programhoz.

(RMDSZ-sajtóközlemény)

Categories: Aktuális, Slider