Aradi Kamaraszínház: ha pénteken esik, szombaton lesz az előadás

Aradi Kamaraszínház: ha pénteken esik, szombaton lesz az előadás

2020. június 19-én, pénteken, 20.00 órakor indul az Aradi Kamaraszínház nyári évada. A közönség az UNITER-díjas színházi zeneszerző, Cári Tibor színházi tangókkal fűszerezett koncertjét tekintheti meg az Arad Megyei Kulturális Központ szabadtéri színpadán (Bariţiu utca 16. szám). Amennyiben a koncert kezdetekor (20.00 óra) esik az eső, esőnapot hirdetünk és az előadást egy nappal később, június 20-án, szombaton 20.00 órakor tartjuk meg.

A The Tango Orchestra zenekar Cári Tibor egyik projektje, amely elsősorban színházi tangókat játszik. A tangó ritmusának világát két különleges tehetségű énekes szólaltatja meg: az Aradi Kamaraszínház színpadáról jól ismert Éder Enikő és Sebestyén Aba, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának tagja. Az előadásban fellép két tangótáncos is: Murvai Dávid, a Tango Evolution Arad és Alexandra Cindrea, a La Calesita Tango Szeben vezető táncosai. A különleges produkció premiernek számít, hiszen a zenekar, a táncosok és a szólisták együtt még nem léptek színpadra mind ez idáig.

Az előadásra jegyek 15 (teljes árú), 10 (nyugdíjas, egyetemi hallgató), illetve 5 (diák) lejes áron válthatók online, a www.biletmaster.ro oldalon. Akinek nincs lehetősége online vásárlásra, jegyigényét jelezheti telefonon a nagyszínház pénztárában a 0257 280 016-as számon, jegyét pedig felveheti az előadás előtt egy órával a helyszínen. Telefonos jegyfoglalás hétfőtől péntekig 10 – 16, szombaton 10 – 12 óra között.

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében belépéskor érintésmentes testhőmérséklet-mérést végzünk, kötelező az egészségügyi maszk viselése és a távolságtartás.

The Tango Orchestra – Éder Enikő & Sebestyén Aba

Zongora, zeneszerző: Cári Tibor
Hegedű: Carmen Păulescu
Tangóharmonika: Ilko Gradev
Cselló: Szabó J. Attila
Nagybőgő: Stefan Caşcaval
Ének: Éder Enikő, Sebestyén Aba

(Az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider