Az AMISZ megszervezte a Kaszoja Fesztivált online

Az AMISZ megszervezte a Kaszoja Fesztivált online

A Kaszoja Fesztivált minden évben május elején szervezi meg az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet. Idén a járványhelyzetre való tekintettel a rendezvényt sajnos bizonytalan ideig halasztani kellett.

A szervezők azonban a közösségi média felületeit kihasználva arra törekedtek, hogy az eredetileg kitűzött dátumon mindenkinek haza küldjenek egy kis szeletet a Kaszoja Fesztiválból.

Május 1-én és 2-án 19 órai kezdettel facebook live közvetítést indítottak így sorra jelentkezhettek be a fellépők. Pénteken a Teddy Queen zenekar, DJ Ciggi, DJ Duka, DJ Tino jelentkezett be az élő adásba a facebookon, szombaton pedig DJ Sterbinszky és Mynea, DJ Dávid és DJ Kovács.

Ezen kívül a szervezők különböző kihívások teljesítésére buzdították azokat, akik követik a szervezetet a közösségi médián.

Elindítottak egy olyat, hogy mutasd meg számodra mit jelent a #kaszojafeeling, ami azt jelentette, hogy a fesztiválon készült régi képeket tölthettek fel a résztvevők saját oldalukra és így a közösségi média tele lett régi hangulatos képekkel. Valamint arra is kíváncsiak voltak a résztvevők közül ki mennyire volt szemfüles a fesztiválon az évek során. Ezt egy online kaszoja-kvíz segítségével tesztelték le.

A szervezők remélik így sok fesztiválozóban felidéztek sok kedves emléket.

Az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet köszönetet szeretne nyilvánítani a fellépőknek, hogy a jelenlegi nehéz helyzet ellenére is elfogadták a meghívást és otthonról is gondoskodtak a hangulatról. Illetve köszönik szépen mindenkinek, aki követte és részt vett a Kaszoja Fesztivál Online Bulin és kihívásokon.

(AMISZ-közlemény)

Categories: Életstílus, Főoldal-5