Új uszoda: a három hétből közel tizenegy lett

Új uszoda: a három hétből közel tizenegy lett

Amint arról beszámoltunk, a polgármesteri hivatal döntése és közleménye értelmében augusztus 8-tól három hétre bezárták az új, a Váralja-negyedben épült uszodát, “mert komolyabb javítási munkálatokat” kell végeznie a kivitelező és házibarát Tehnodomusnak. Lévén a beruházás még garanciában, hisz a létesítményt alig négy hónappal korábban (!) adták át, a pancserséget a cég állta.
A három hétből végül 11 lett, mert a hivatal ma jelezte, hogy újranyitotta kapuit a sportlétesítmény, amelyet a nagyközönség is látogathat. A tájékoztatás alapján a vízmelegítési és vízkeringtetési rendszer hibásodott meg.
A közlemény szövegének pikantériája, hogy augusztus 8-tól mostanáig mindössze “jó egy hónap” telt el.
A problema viszont a nyitvatartás a nagyközönség számára. Hivatalosan ez hétfőn 14.00 órától, keddtől péntekig 8.00-21.30 között, szombaton-vasárnap 8.00-19.00 között azzal a megjegyzéssel, hogy a nagyközönség látogatását korlátozhatják a sportklubok edzései, a versenyek, mérkőzések miatt. Magyarán nincs pontos programjuk a sportkluboknak, bármikor előfordulhat, hogy valakire rácsapják az ajtót, mert bent épp edzést tartanak.

Fotó: polgármesteri hivatal

Categories: Aktuális, Slider