Nótaest Aradon

Nótaest Aradon

Az RMDSZ kerületi szervezetei szeretettel meghívják a nótás kedvű aradiakat a július 26-án, pénteken 18 órakor kezdődő két zenés magyar nótaestre.
Az egyiket a Red House étteremben (az Aurel Vlaicu Egyetem Ursului utcai étterme) rendezik meg. Ide várják Vlaicu, Séga, Kakasváros, Gáj, Buzsák és Mikelaka kerületekből a kedves vendégeket. Kísér az Intercity zenekar, majd 19 órától fellép Szász Katalin (Magyar Állami Operaház, Budapest), Czakó Ádám és Czakóné Plásztán Anett (Madách színház, Budapest), akikkel a részvevők együtt nótázhatnak. Érdeklődni és jelentkezni a 0721-706-994-es telefonszámon, Erdélyi Istvánnál lehet.
A második a Jelen Ház nagytermében (Mihai Eminescu utca 55–57. szám) lesz. Ide várják az Újarad, Belváros, Pernyáva, Mosóczi-telep, Tisztviselő-telep és Marospart kerületekből a kedves vendégeket. Kísér a Thomassy Party Band, majd 21 órától itt is fellép Szász Katalin (Magyar Állami Operaház, Budapest), Czakó Ádám és Czakóné Plásztán Anett (Madách színház, Budapest). Az érdeklődők és jelentkezők Szabó Mihályt keressék a 0745-309-424-es telefonszámon.
A két nótaest ugyanazon a napon, ugyanabban az időben lesz. A részvétel ingyenes, szeretettel várják minden kedves érdeklődő jelentkezését.

(Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének sajtóközleménye)

Fotó: illusztráció

Categories: Életstílus, Slider