My Nail Store: a körmök aradi szakértői [VIDEÓ]

My Nail Store: a körmök aradi szakértői [VIDEÓ]

Nem csupán Aradon, hanem országosan is egyedülálló körömápolási szaküzlet nyílt meg ünnepélyesen kedden délután. A tevékenységi körük, a kínálatuk szerteágazó, erről nyilatkozott az Aradi Napnak Nagy Erzsébet, a My Nail Store tulajdonosa, vezetője. “Aradon mi vagyunk az egyetlen olyan szaküzlet, ahol kizárólag pedikűrrel és manikürrel foglalkozunk, nincs mellette, például, fodrászat. Országos szinten pedig én vagyok az egyetlen, aki kurzusok során megtanulta az Arkada-módszert a benőtt körmök gyógyítására, például nálunk helyben gyártott segédeszközökkel. A podológia még Magyarországon is gyermekcipőben jár, ezért választottam a My Nail Store-nak ezt a típusú gyógyítást is. Persze, mindezek mellett esztétikai körömápolásra is várunk mindenkit, hisz a legkorszerűb gépekkel, eszközökkel szereltük fel szaküzletünket, és nem utolsó sorban egy remek, szakképzett csapat áll rendelkezésre.”
A My Nail Store szakemberei tanfolyamokat is szerveznek, hisz céljuk a megszerzett tudás továbbítása. A cég különböző körömápolási termékeket is forgalmaz, ezek megvásárolhatóak, vagy megrendelhetőek.
Nagy Erzsébet bemutatkozó beszédét követően ft. Király Árpád marosi főesperes áldotta meg a helyiséget és kívánt erőt, egészséget, sikereket a csapatnak.
További részleteket megtalálnak a www.mynailstore.ro honlapon, de a legjobb, ha ellátogatnak a rendkívüli igényességgel kialakított üzletbe: Mărăşeşti (Kossuth) utca 3. szám.
A videó a keddi ünnepségen készült, és ebben Nagy Erzsébet további információt, kulisszatitkot is elárul magukról:

(x)

Categories: Életstílus, Slider