3D Adventure teremíjász verseny Kisjenőben

3D Adventure teremíjász verseny Kisjenőben

Január 12-én, szombaton a kisjenői Phoenix Archery Sport Klub megrendezte az immár hagyományosnak számító téli teremíjász versenyét. A megmérettetésre a városi sportcsarnokban került sor, ahova valamivel több mint száz íjász érkezett, többek között Aradról, Temesvárról, Kolozsvárról, Nagyváradról, Szegedről, Kiskunfélegyházáról, Gyuláról és Orosházáról is.
A regisztrációt követően a megjelent íjászokat 21 csoportra osztották, majd Kis Nagy Zoltán a Phoenix Archery elnöke köszöntötte az egybegyülteket valamint Florina Scorte, Kisjenő város jegyzőjét, Bíró Zoltán és Gagea Eugen városi tanácsosokat, akik Gheorghe Burdan polgármester üdvözletével kívántak minden íjásznak eredményes versenyt. A szabályokat Pálfi Mátyás ismertette, majd valamivel 10 óra után kezdetét vette a verseny. A nap folyamán a szervezők zsíros kenyérrel, kávéval, ásványvízzel illetve teával kínálták a versenyzőket.
A 21 célból álló verseny kora délután ért véget, ezután következett az eredmények összesítése. Közben a megfáradt íjászok és kísérőik elfogyasztották az ebédet, amelyért idén Ozsvár Andrásnak és Bíró Zoltánnak jár hálás köszönet. Ebéd után következett egy gyors és könnyed csapatverseny, amelyre a szünetben lehetett benevezni. Ugyancsak a szünetben a jelenlévő íjászok születésnapjuk alkalmából felköszöntötték Pálfi Laurát, a kisjenői íjászcsapat tagját, valamint Lévárdi Melindát, aki rendszeres résztvevője versenyeinknek.
A délután 5 órakor kezdődő díjátadón a polgármesteri hivatal képviseletében Florina Scorte, Kisjenő város jegyzője közreműködésével átadták a különböző kategóriák győzteseinek járó díjakat, valamint jutalmazták a csapatverseny győzteseit is egy 100 lej értékű üzemanyag kártyával a Zoltam Multilevel kft. felejánlásával. A díjak átadása közben tombola húzás is zajlott, amelyeket a Phoenix Archery kft. ajánlott fel.
A kisjenői Phoenix Archery Sport Klub köszönetet mond Gheorghe Burdan polgármesternek és a városi tanácsnak a rendszeres támogatásért, a sport klub tagjainak és csaladjaiknak az odaadó és kitartó munkáért, valamint mindenkinek, aki bármivel is hozzájárult a verseny sikeréhez.

Molnár Ferenc

Categories: Slider, Sport