Kabaré Kisjenőben: remekül szórakoztak

Kabaré Kisjenőben: remekül szórakoztak

A kisjenői RMDSZ meghívására 2018. november 17-én a Margittai Horváth János Társaság színjátszó csoportja előadta “Kabaré 2018” című műsorát. Az eseményre a Kisjenői Művelődési Házban került sor.
A szép számban megjelent közönség jelenlétében először Bíró Zoltán helyi RMDSZ elnök lépett a színpadra megköszönve a társulatnak, hogy elfogadták a meghívást, majd mindenkinek jó szórakozást és kikapcsolódást kívánt az előadáshoz abban a reményben, hogy a jövőben is sikerül hasonló színházi esteket szervezni. Ezt követően Szőke Ferenc, a színjátszó társulat elnöke ismertette röviden a társulat tevékenységét, 25 éves fennállásuknak főbb állomásait. A társulat történetének ismertetése után Horváth Sándor lépett a színpadra, aki a jelenetek felkonferálása között viccekkel, tréfás történetekkel szórakoztatta a közönséget.
A több mint két órás műsor alatt négy kabaréjelenetet adtak elő az amatőr színészek osztatlan sikert aratva, de volt viccparádé és énekes-zenés duó is. A színészek sikerét jól mutatja az is, hogy a közönség töbször tapssal szakította félbe a jeleneteket. Az est végén a nagyjából kétszáz főre tehető közönség perceken át felállva tapsolva köszönte meg az amatőr színészek kiváló műsorát.
Az est zárásaként a társaság tagjait valamint az őket kísérőket vacsorára hívta a kisjenői RMDSZ.

Molnár Ferenc

Categories: Életstílus, Slider