Sziget Fesztivál: civil szervezetek is „fellépnek”

Sziget Fesztivál: civil szervezetek is „fellépnek”

Száz civil szervezet számára biztosít helyszínt az idei Sziget Fesztivál, hogy a 16-35 éves korosztály részvételére, nevelésére, integrációjának segítésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épülő programokat szervezzenek.
A Sziget Kulturális Menedzser Iroda április 15-ig várják a jelentkezéseket „Civil Sziget” és „Szemléletformáló kampányok” kategóriába egyesületek, alapítványok, közcélú intézmények részéről.
A felfedezetlen teheségek jelentkezését pedig a hét végéig (március 31.) várják, hogy a tábortűznél zenéljenek, egyedül, duettben, vagy háromtagú zenekarként.
A Campfire 2018 programhelyszínen a szervezők által kilásztott 11 produkció, illetve a közönségszavazás nyertesei is fellépnek majd.
A január végén bejelentett sztárfellépők mellé időközben több neves művész is csatlakozott, köztük az Arctic Monkeys angol rockbanda, a Gorillaz virtuális együttes, az idei Brit Awards sztárja, Dua Lipa, vagy a tinibálvány Shawn Mendes.
Fellép még a keserédes balladáiról ismert Lana Del Rey, Don Diablo holland DJ és az új-zélandi Unknown Mortal Orchestra.
A „szerelem forradalma” augusztus 8-án indul, a belépők még kedvezményesen válthatóak a Sziget honlapján.

Sinka Pál

Fotó: civilhirugynokseg.hu

Categories: Életstílus, Főoldal-5