Kamaraszínház: operett-est Oszvald Marikával

Kamaraszínház: operett-est Oszvald Marikával

Március 25-én, vasárnap, 19.00 órakor az Aradi Kamaraszínházban Oszvald Marika és vendége lép fel. Oszvald Marika, a magyar operett ikonikus alakja, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, Érdemes Művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Díjait reggelig sorolhatnánk, de mindenki , Amerikától Japánig, inkább a hangjára kíváncsi.
Ha azt mondjuk operett, akkor a legtöbb embernek Marika jut eszébe és nem véletlenül. Előadásain újra és újra felcsendülnek a legismertebb dallamok. Az aradi előadáson nem egyedül lép színpadra, az est házigazdája és Marika énekestársa Bakos-Kiss Gábor lesz, aki papnak tanult, majd elvégezte a jogi egyetemet és a színművészetit. 2014 óta a Budapesti Nemzeti Színház tagja. Rendez Kaposváron, Vácon és Budapesten. Dalaik az operetten kersztül a sanzonok és az opera világába is betekintést nyújtanak. A nem mindennapi páros kiváló hangulatot biztosít a kikapcsolódni vágyóknak.
Az előadásra jegyek, 10 és 15 lejes áron, a nagyszínház pénztárában, online a www.biletmaster.ro – n és előadás előtt egy órával a helyszínen, az Aradi Bábszínházban, válthatók. A nagyszínház pénztári nyitva tartása: hétköznap 10-14 és 17-19, hétvégén 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva.

Categories: Életstílus, Slider