UTA-vezetőség: mennénk is, maradunk is

UTA-vezetőség: mennénk is, maradunk is

Gól nélküli találkozóra gyűlt ma össze az UTA vezetősége és a szurkolók. A hónapok óta célkeresztben álló Mészár Sándor “mentor” bejelentette, hogy “áll rendelkezésére” a polgármesteri hivatalnak és a szurkolóknak, adta hírül a sportarad.ro. Magyarán, a klub vezetősége nem mondott le, de feltűzte magát a karóra.
Szánalmas, hisz a karácsonyi vakációra a 12. helyen távozó csapat már csak közpénzben reménykedik, nincsenek olyan cégek, amelyek értékelhető összeggel sorakoznának fel a csapat mögött. A “felkínálom magamat” klubvezetési akció sok jóval nem kecsegtet, ma az is elhangzott, hogy 2018 tavaszától a csapat áttér a “fapados” működésre. Mészár Sándor pedig átdobta a döglött a macskát a város és a szurkolói klub udvarába. Kár, hogy játékoseladások esetében erről rendre megfeledkezett.
A jelek szerint a csapat számára a fő kérdés: bent maradnak-e a II. Ligában. Hogy mikor adják át a felújított Neuman-stadiont, a csapat helyét, esélyeit tekintve újév előtt fölösleges számonkérés a városon, a polgármesteren.

Fotó: Claudiu Drăgan versenyigazgató, Mészár Sándor, Codru Grădinariu vezérigazgató

Categories: Slider, Sport