Mentőhiány miatt elmaradt a Borossebes-Csermő rangadó

Mentőhiány miatt elmaradt a Borossebes-Csermő rangadó

Ma, pénteken 14.00 órakor kellett volna kezdődnie a Naţional Borossebes-Lunca Teuz Csermő III. Ligás, térségi rangadónak, ám a pálya széléről hiányzott a mentőkocsi, ezért a bírók és a szövetségi megfigyelő 15 percnyi várakozást követően törölte a meccset. Amelyet, a vendég Csermő várhatóan hivatalból 3-0 arányban megnyer.
A sportarad.ro információi szerint Gheorghe Feieş, borossebesi polgármester majd fel robbant dühében. Elmondta, a klubnak érvényes szerződése van az aradi mentőszolgálattal, csakhogy az egyetlen mentőautót váratlanul Borosjenőbe küldték egy vérző, 29 esztendős nővel, akit a szomszéd városban vett fel a mentőhelikopter. Feieş a mérkőzés újrakitűzését akarja, főleg, hogy a klubnak ki kellett fizetnie a szervezési, bíróküldési stb. költségeket. Állítólag, 14.17 perckor valahol a távolban már hallatszott a visszatérő mentőautó szirénája, ám ekkor a bírók már lefújták az el sem kezdődött meccset.
A mai forduló előtt a Csermő 4., a Borossebes a 8. helyen állt, vagyis egyértelműen a vendégcsapat a haszonélvezője a mentőkocsis cirkusznak.

Categories: Slider, Sport