“Félős, impotens játékosok” – Lemondott Mihalcea

“Félős, impotens játékosok” – Lemondott Mihalcea

Vélhetően nem az UTA játékosainak szexuális teljesítményére utalt Adrian Mihalcea vezetőedző a mai, a Baltoteşti ellen 2-2-es döntetlennel végződött mérkőzést utáni sajtótájékoztatón, amelyen az éles kritikákat követően – mint pl. a címbeli – bejelentette lemondását.
Az aradiak egyetlen hazai mérkőzésüket sem nyerték meg, a Mihalcea-éra hét meccsén mindössze kilenc pontot gyűjtöttek, és sokkal közelebb állnak a kiesési zónához, mint a feljutásihoz.
Mihalcea szerint a játékosok “blokkoltak”, lehet azért, mert ő túl kemény volt, ezért “jöjjön egy szelidebb edző”, mondta, hozzátéve, hogy a vezetőségtől sem kapta meg a szükséges támogatást, például, két csatárt szeretett volna igazoltatni. Elismerte, biztos az ő személye a probléma forrása, ezért távozik.
A világosi pályán gól nélküli első félidőt követően az 55. percben a vendégek Nica révén szereztek vezetést, a 61. percben az UTA büntetőből Burlă révén egyenlített, majd Păcurar találatával a 69. percben megszerezte a vezetést. A Baloteşti a 88. percben Răută szabadrúgás góljával beállította a végeredményt.

Fotón: A. Mihalcea

Categories: Slider, Sport