A villamosvezető esete a mosóczi patikával [VIDEÓ]

A villamosvezető esete a mosóczi patikával [VIDEÓ]

Először is, türelemmel hagyják peregni a filmecskét, mert az első percekben semmi nem történik, csak jelezni akartuk az idő múlását és a villamosvezető laza időbeosztását.
Szombaton délben, Mosóczon, a villamos megérkezett a jelzőlámpához.
Megállt, mert pirosra villant a jelzőlámpa. A villamosvezető leszállt, és beszaladt a sarki patikába. Javára legyen, ismételjük, tényleg rohamléptekkel igyekezett. Aztán csak teltek a percek. A villamos utasai a nyitott első ajtón keresztül próbálták kideríteni, hogy miközben szakad róluk a víz, a rekkenő hőségben a jármű ugyan miért nem használja ki az újabb és újabb zöld jelzést.
Az Aradi Nap elindította a kamerát, és várta, hogy őfensége a “vatman”, mikor bukkan elő a patikából. A percek teltek, a várakozó utasok a megállóban is egyre idegesebben kapkodták a fejüket.
Aztán végre megláttuk a kezét. Megnyitotta az ajtót, de még beszélt befele az üzletbe. És beszélt. Még tovább beszélt a félig nyitott ajtóból. A kisfilmünk tanúsága szerint hál’istennek végül sikerült letisztáznia betegsége összes csapdáját, mert órán belül visszaszaladt járművéhez. Át a piroson, az utasok érdekében.

(irházi)

Categories: Aktuális, Slider