Garázsvásárral rajtol a StrArad

Garázsvásárral rajtol a StrArad

Az Egyesült Államokban rég meghonosodott garázsvásárt szeretnék Aradon is meggyökeresíteni a szervezők az idei StrArad Utcai Fesztivál keretében, amelyre július 21-23. között kerül sor a Városháza mögötti Eminescu (Salacz) parkban.
A garázsvásár nem más, mint szabályzott lomtalanítás, kiváló alkalom az otthon fölöslegessé vált vagy megunt tárgyaktól való megszabadulásra.
A részvételi nyomtatványt a cmca@yahoo.ro címről kell igényelni az Arad Városi Kulturális Központtól (CMCA) július 7-ig. Tilos ruhaneműt, lábbelit, fehérneműt, élelmiszert vagy kozmetikumokat kínálni. Néhány ajánlat a szervezőktől: bakelit hanglemezek, játékok, plakátok, poszterek, képeslapok, fotók, dísztárgyak stb.
A kitöltött, kinyomtatott kérvényeket a kultúrközpont (Forradalom útja 97.) titkárságán lehet regisztrálni hétfőtől csütörtökig 8-17, pénteken 8-14 óra között. A részvétel a szervezők irányából ingyenes, viszont július 17-ig bezárólag ki kell fizetni a Városházán a közterület-foglalási díjat, amelyik a stand méretétől függ.
Bővebb felvilágosítás a 0371-501-072-es telefonszámon.

Categories: Életstílus, Főoldal-5