Évfordulós Kaszoja Fesztivál: ami összeköt

Évfordulós Kaszoja Fesztivál: ami összeköt

Idén is megszervezi az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet – AMISZ (a MIÉRT tagja) a magyar fiatalság körében népszerű rendezvényt, a Kaszoja Fesztivált, amely a legnagyobb  magyar fesztivál Arad megyében, s amelyre április 28- május 1. között kerül sor a jól ismert ifjúsági táborban a Zaránd-hegységben. Mint minden évben, a kikapcsolodás mellett most is változatos programokkal várjuk a résztvevőket: Kaszoja Challenge, szkander bajnokság, póker verseny és más ügyességi, szórakoztató program.
Annak köszönhetően hogy idén ünnepli a 25. évét az AMISZ, ismét egy különleges esemény ez a fesztivál a szervezőknek és szeretnénk méltóképpen megünnepelni, ezért hát magasra tettük a lécet, ami a fellépőket illeti, hiszen hat neves fellépőt hívtunk meg Magyarországról. Ami programot illeti: szombaton Sterbinsky és Walston, Dér Heni, Lotfi Begi, vasárnap pedig Dj Flower és L.L Junior lépnek fel, és persze a koncertek utáni bulik sem fognak elmaradni, ezeket szintén lemezlovasok fogják biztosítani.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a helyek a házikókban elfogytak, de mint minden évben lehetőség van a sátorozásra és reméljük hogy az idő is megengedi ezt, a sátorjegy a rendezveny teljes idejére 20 lej / fő.
További részletekért érdemes követni az AMISZ Facebook oldalát illetve a Kaszoja Fesztivál eseményét. Megragadnám továbbá az alkalmat, hogy ezúton is köszönetet mondjak a rendezvény támogatóinak, az RMDSZ-nek, a Communitas Alapítványnak, az Arad Megyei Kulturális Központnak, a Fornetti Romániának, az Exe Plusnak és a Neordiccs kft-nek.
A Kaszoja Fesztivál idén is az a hely , amely összeköt bennünket.

Pál Norbert
az AMISZ elnöke

(Fotó a 2016-os rendezvényről)

Categories: Életstílus, Slider