Gyulai Pálinkafesztivál: Arad díszvendég

Gyulai Pálinkafesztivál: Arad díszvendég

Idén 18. alkalommal kerül megrendezésre a Gyulai Pálinkafesztivál, a programot ma sajtótájékoztató keretében ismertették, amelyen jelen volt dr. Görgényi Ernő gyulai polgármester és Bora Imre főszervező. “Tavaly mintegy újraterveztük a méltán híres pálinkafesztivált — mondta dr. Görgényi Ernő, akinek szavait a beol.hu idézte. — Bora Imréék személyében olyan partnerekre találtunk, akik biztosították az erős szakmai hátteret. Az idei évben Arad városa lesz a díszvendége lesz a programnak, ami Gyula város turisztikai vonzáskörzetében az egyik legnagyobb lélekszámmal és gazdasági erővel bíró település.”
Az aradi bemutatkozó sátor kialakításában, a díszvendég programjainak szervezésében a fesztivál partnere az Aradi Napot is kiadó Qult-Ar Egyesület. A fesztiválra április 28-30. között kerül sor.
“Bora Imre főszervező hangsúlyozta, a Pálinka Nemzeti Tanáccsal és a gyulai önkormányzattal is kiváló együttműködést alakítottak ki. A fesztiválon az ország mintegy 20 pálinkagyártójának több száz termékével ismerkedhetnek meg a látogatók. Mint mondta, a visszajelzések egyértelműen kedvezőek, a beléptetést pedig a tavalyi tapasztalatok alapján tovább erősítik, ha szükséges, mobilkapukat is nyitnak” – írta az eseményről a beol.hu.
A részletes programra, az aradiak részvételére még visszatérünk.

(Fotó: illusztráció, visitbekes.hu)

Categories: Életstílus, Slider