Sikerhalmozás: Budapesten vendégszerepel az Aradi Kamaraszínház

Sikerhalmozás: Budapesten vendégszerepel az Aradi Kamaraszínház

Újév hajnalán, Budapesten, a Syma csarnok szilveszteri retro bulija után, csikorgó, ködös hidegben, a buszmegálló felé baktató aradi ugyan mibe ütközhet? Hát természetesen az Aradi Kamaraszínház világító reklámjába. Amelyet alulírott két buszmegállóban is látott, és természetesen lencsevégre kapott (vezető fotó). A látvány kibogozta lokálpatriotizmus természetesen tüzet csiholt az ember fia félig fagyott fülcimpáján, meg lelkében.
Budapesten, a Bethlen Téri Színház idén ötödik alkalommal szervezi meg a Vendégváró Fesztivált, amelynek meghívottja ezúttal 2017. január 20-21-22-én a 10. születésnapját ünneplő Aradi Kamaraszínház, Arad EGYETLEN, törvényesen működő magyar színháza.
A fesztivál fővédnöke dr. Vető Marietta, Erzsébetváros polgármester-helyettese.
A program:
Január 20., 19.00 óra: Sex, drugs, gods&rock’n’roll, főszerepben Harsányi Attila, rendező Tapasztó Ernő.
Január 21., 19.00 óra: Tündéri – minimál szürreál musical (Tege Antal, Éder Enikő, Harsányi Attila), rendezte Tapasztó Ernő (41%-ban).
Január 22., 19.00 óra: Sonkamenüett, rokokó musical (Tege Antal), rendező Tapasztó Ernő.
A fesztivál idején a közönség kiállítást láthat a Kamaraszínház plakátjaiból, fotóiból, 20-án és 21-én az előadást követően lehet beszélgetni az aradi vendégekkel. Az előadások előtt egy órával levetítik az Aradi Kamaraszínház kisjátékfilmjeit.
Helyszín: Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

(irházi)

A city poszter teljes méretben

Categories: Életstílus, Slider