Névnaposok: Pécskán mindenkit felköszöntöttek

Névnaposok: Pécskán mindenkit felköszöntöttek

Nem csak a Katalinokat és az Andrásokat köszöntötték szombaton este Pécskán, hanem a novemberben névnapját ünneplő valamennyi résztvevőt az Ipartestület bálján.

Csepella János elnök elsőként az Erzsébeteket köszöntötte fel, hiszen november 19. Árpádházi Szent Erzsébet napja, majd megkérte Kelemen Gábor és Kovács Márton vezetőségi tagokat, hogy segítsenek kiosztani az elmondása szerint „szerény” ajándékokat (egy-egy üveg pezsgőt), illetve „begyűjteni a kézfogásokat és köszöneteket”.
A 21 résztvevő köszöntése után azonnal megtelt a táncparkett és állandóan foglalt maradt, hiszen a kisperegi Roulette zenekar folyamatosan biztosította a jó hangulatot.
Közben sorban érkeztek a gazdag menü fogásai, amelyeket többen is megdícsértek.
A 130 bálozó valamennyi korosztályt képviselte és reggel 5-ig mulatott, távozáskor pedig volt aki már előre igényelte a Pécskai Ipartestület vezetőségétől a farsangi bál megszervezését.
A névnapi mulatságon jelen volt Antal Péter polgármester, Bölöni György és Bartok András városi tanácsosok, illetve Faragó Péter megyei tanácsos, az Arad megyei RMDSZ elnöke.

Sinka Pál

Categories: Életstílus, Slider