Évadzáró a Kamaraszínházban: Kern András, Hernádi Judit és Heilig Gábor

Évadzáró a Kamaraszínházban: Kern András, Hernádi Judit és Heilig Gábor

2016. június 28-án, 20.00 órakor Kern András Lövölde tér című estjére invitálja közönségét az Aradi Kamaraszínház az Arad Megyei Kulturális Központ nyári színházába. (Baritiu utca 16. szám)
Az est vendégei: Hernádi Judit és Heilig Gábor.
Kern Andrásnak 31 éve, 1985-ben jelent meg a Lövölde tér című dala, amely azóta legendássá vált. Azóta több lemezt készített, a legutóbbi 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel.
A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik – többek között – a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem!
De az est műsora nem csak a remek dalokból áll, hanem elhangzik sok sok történet, teli humorral és a közreműködő művészektől megszokott kedves iróniával. A műsort kiváló zenészekből és vokalistákból álló zenekar kíséri, melynek vezetője Gátos Iván.
Az előadás helyszíne az Arad Megyei Kulturális Központ udvara. Minden kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes. Helyfoglalás érkezés sorrendjében. Kapunyitás 19.00 órakor.
Rossz idő esetén a koncertet a nagyszínházban tartják 20.00 órától. Két előadás megtartására nincs lehetőség, a bérletes nézők érkezés sorrendjében foglalhatják el a helyeket, a földszinttől a harmadik emeletig. A kellemetlenségért a szervezők előre is elnézést kérnek. Nagyszínházi előadás esetén jegyeket nem lehet vásárolni. A szervezők kedd reggel honlapjukon és a facebook-on jelezni fogják a koncert helyszínét.
A szabadtéri előadásra jegyek a 0721/265-827-es számon vagy az akamara.ro@gmail.com e-mail címen foglalhatók!

Categories: Életstílus, Slider