Marad az RMDSZ-PNL összeborulás

Marad az RMDSZ-PNL összeborulás

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Arad Megyei Szervezete, megköszönve a választók bizalmát, a magyar közösség biztonságát tartja szem előtt és a helyi magyar közösségek támogatását tekinti legfőbb feladatának.
Ennek érdekében, a lehetőségeket elemezve, a Megyei Állandó Tanács úgy döntött, hogy folytatjuk az együttműködést az Arad Megyei Tanácsban, az Aradi Városi Tanácsban – valamint azokon a településeken, ahol ez lehetséges – eddigi partnereinkkel, a Nemzeti Liberális Párttal.
„A liberálisok komoly, szavatartó partnereknek bizonyultak az elmúlt tizenkét évben. A koalíciós megegyezés értelmében lesz a következő négy esztendőben is RMDSZ-es alpolgármester a megyeszékhelyen Bognár Levente személyében, és a megállapodáshoz
híven támogatjuk a liberális párt jelöltjeit a megyei tanácsban az elnöki és alelnöki tisztségekre. Ennek köszönhetően a megyeszerte élő magyar közösségek, az RMDSZ-es vezetőségű települések jelentős támogatásra számíthatnak az infrastrukturális fejlesztések, közösségi, kulturális és hagyományőrző rendezvények, oktatás és hitélet terén” – ismertette az RMDSZ álláspontját Faragó Péter, a megyei szervezet elnöke.

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetésnek sajtóközleménye

(Fotó: Bognár Levente és Gheorghe Falcă. Amúgy a székek közelebb vannak)

Categories: Aktuális, Slider