Komédia, ami jóval több, mint aminek látszik

Komédia, ami jóval több, mint aminek látszik

Lázár Kati, Lukáts Andor, Benedek Miklós, Szabó Éva, Cseh Judit és Szabó Kimmel Tamás az Aradi Kamaraszínházban
Május 24-én és 25-én az Aradi Kamaraszínház nézői A folyón túl, Itália című vígjátékot tekinthetik meg a nagyszínházban.
Négy olasz-amerikai nagyszülő ül a vasárnapi ebédnél hétről hétre, és várja az unokát a nyüzsgő New York-i belvárosból. És ha már együtt vannak, elszabadul a konyhaművészet meg a valódi olasz téboly. Csakhogy Nick nagy bejelentésre készül…
A darab hat, igen karakteres szereplő útján a helyzetkomikumok gazdag használata mellett, a generációk közti különbségek köntösébe bújtatva veti fel korunk, és főként a fiatalabb korosztály meghatározó problémáját – a boldogság soha nem múló hajszolását.
“Egy színpadon látni Lázárt, Benedek Miklóst és Lukáts Andort, ez nagyon jó, kivált akkor, ha ők is élvezik nemcsak a darab kínálta helyzeteket és dialógusokat, hanem az együttjátszást. És élvezik: állandó félmosoly a szájak szögletében, a színpadon és a nézőtéren” írja Csáki Judit az előadásról.
Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Lázár Kati, Lukáts Andor, Benedek Miklós, Szabó Éva, Cseh Judit. Rendező: Znamenák István.
Május 24-én, kedden 19 órától érvényesek az esti teljes bérletek, az esti nagyszínházi bérletek és a meghívók.
Május 25-én, szerdán 19 órától érvényesek a délutáni teljes bérletek, a délutáni nagyszínházi bérletek és a diákbérletek.
Jegyek a 0721/265-827-es számon vagy az akamara.ro@gmail.com e-mail címen foglalhatók!

Categories: Életstílus, Slider