Füzesgyarmati Ősz

Füzesgyarmati Ősz

Szeretettel várjuk erdélyi vendégeinket Magyarországra az Arad megyéből is  könnyen megközelíthető Füzesgyarmat városába, ahol egész évben, tehát idén ősszel is lehetőség van a kellemes ellazulásra, és az aktív időtöltésre egyaránt.

A régió legszebb fürdője, a Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő különböző hőfokú és vízösszetételű medencéivel kellemes pihenést, felüdülést nyújt a strandkedvelőknek és a gyógyulni vágyóknak. A „Sárrét Gyöngye” elnevezésű gyógyvíz bizonyítottan alkalmas többek között egyes nőgyógyászati és mozgásszervi megbetegedések, kezelésére. A Fürdő területén és közvetlen közelében található szálláshelyek csoportok elszállásolását és étkeztetését is vállalják, tehát ideális üdülőhelyet kínálnak minden korosztálynak: Nyugdíjas csoportoknak, családoknak, fiataloknak egyaránt. 14 éven aluli gyermekek 50%-os kedvezményt kapnak a szállásdíjból, amely 6 éves kor alatt ingyenes.

A Thermal Hotel Gara Gyógy-és Wellness Szálloda egész évben nyitva tart, és számos pihenést segítő wellness szolgáltatást biztosít, mint például a szauna, szolárium, jakuzzi, termál medencék használatát, masszázs igénybevételét. Díjmentesen használható továbbá a biliárd és a fitneszterem.

A Hotel Gara őszi programjai is említésre méltóak. Az október 2-4-i hétvégén a vendégek részt vehetnek egy igazi szüreti bálon, melyet élőzenés svédasztalos vacsora kísér. Az október 22-25-i hosszú hétvége sem telik majd unalmasan a szálloda vendégei számára: a Csülök Napokon lesz városnézés lovas kocsin, pálinkakóstoló és élőzenés táncest. Már lehet jelentkezni az október 30-november 1. közötti Mindszentek – Halloween hétvégére is.

Az élményprogramokról bővebb információ a www.garahotel.hu honlapon található; szállásfoglalás, bejelentkezés pedig a +3666-490-985 telefonszámon illetve az info@garahotel.hu e-mail címen lehetséges.

Érdemes lesz ellátogatni az V. Füzes Grill Kupára is, amely október 3-án kerül megrendezésre Füzesgyarmaton, a Kastélypark fürdő előtti téren. Itt grillező versenyre lehet benevezni, és természetesen ételkóstolásra is lesz lehetőség! Emellett kirakodóvásár és zenei előadók is szórakoztatják majd a közönséget.

A térség látnivalóiról, programlehetőségeiről örömmel tájékoztatják Önt a Tourinform Iroda munkatársai személyesen, vagy a 0666-470-395 telefonszámon, illetve e-mailben: fuzesgyarmat@tourinform.hu Honlapunk: www.sarretitura.hu

Mindenkit szeretettel várunk!

Tourinform Körös-Sárrét Iroda, Füzesgyarmat

(x)

722

Categories: Életstílus, Slider