Botrány az UTA-meccs szünetében: a csendőrök túltapenolták “a főnök feleségét”

Botrány  az UTA-meccs szünetében: a csendőrök túltapenolták “a főnök feleségét”

Kőkemény vita alakult ki ma délben az UTA-Mioveni meccs szünetében, miután állítólag a csendőrök túlbuzgóan végigtapenolták “a tulaj feleségét”.

A vitának szem és fültanúja volt az Aradi Nap: Codru Gradinaru klubvezető határozott hangon reklamált a csendőröknél, amiért állítólag túlbuzgóan motozták meg a bejáratnál, vélhetően a tulajdonos, fő támogató Țucudean feleségét. Mivel a vitában név nem hangzott el, részünkről ez csak feltételezés, ám Grădinaru szerint ilyen esetek már több alkalommal előfordultak, például, ma is. Nem kért mást, csak több jóérzést, hozzáállást a bejárati kapunál kötelezően elvégzendő csomagvizsgálatnál, testi motozásnál. S a hallottak alapján a klubvezető nem csupán a VIP-látogatókra gondolt, hanem akárkire, aki eljön az UTA aradi meccseire.

Az érintett csendőrnő kijelentette, nem ismerhet mindenkit, sőt, nem is akar, s amennyiben a klubnak vannak „ilyen vendégei”, akkor nyissanak számukra külön kaput.

A csendőrök vezetője kijelentette, számukra mindenki egyforma, státusztól függetlenül, és „csak Romániában vannak ilyen gondok”. A magyarul egyébként kiválóan beszélő Grădinaru erre azt válaszolta, 15 évet focizott-élt külföldön, volt alkalma megtapasztalni a civilizált ellenőrzést a stadionok kapuinál.

(Fotó: Codru Grădinaru)

Categories: Slider, Sport