Székely Szabolcs megcsípte az osztrák buszt

Székely Szabolcs megcsípte az osztrák buszt

Miután az UTA rohamlégyott után elköszönt Ionuţ Radutól, a tartalékzsebből elővették Székely Szabolcs csatárt, aki a feljutást jelentő bajnoki évadban nyolc góllal járult hozzá az aradiak sikeréhez. „Szabi” nyáron végig az együttessel készült, kérdés, hogy miért húzták-vonták a szerződésének aláírását, miért kellett a borossebesi Naţionaltól elcsábított Radu alá ekkora fotelt nyomni, amit végül a játékos nem hálált meg. És az első edzőtábor után (Stâna de Vale) elváltak útjaik. Úgy tűnik, a játékoskiválasztás nevű fejezeten még akad csiszolni való, nem véletlen, hogy az UTA hivatalosan nem kommentálta a kényes kérdést.
A piros-fehérek bő egyhetes edzőtáborba utaznak szombat reggel az ausztriai Mallnitzba, ahol három felkészítő mérkőzést játszanak a következő csapatokkal: SC Landsrone (aug. 3.), SC Villach (aug. 4.), majd augusztus 11-én egy osztrák vagy olasz ellenféllel. Aki felül holnap reggel az „osztrák buszra” várhatóan kerettag is marad.
Zárójel: ha véletlenül a próbajátékra hívott kapus Székely (a csatár névrokona) is marad, akkor két Székely is nyomta volna az UTA szekerét.

(Fotó: Székely Szabolcs)

Categories: Slider, Sport