Körös-Sárréti programok Majálisra

Körös-Sárréti programok Majálisra

Látogasson el Magyarországra, a határ menti Békés megye északi részén elhelyezkedő Körös-Sárrét kistérségbe! Legyen a vendégünk, töltsön el nálunk néhány napot! Tegyen egy kényelmes, látnivalókkal teli kirándulást a Tourinform irodában kölcsönözhető kerékpárok és bringóhintók igénybe vételével. A térségben érdekes kiállítóhelyek és kirándulóhelyek kínálnak programlehetőséget, melyekkel kapcsolatban örömmel nyújtanak tájékoztatást a Tourinform Körös-Sárrét Iroda munkatársai az alábbi elérhetőségeken: Telefonszám:+3666-470-395, e-mail: fuzesgyarmat@tourinform.hu

Keresse fel a www.sarretitura.hu honlapunkat is, ahol érdekességeket és programokat talál!

A május 1-i hosszú hétvégén térségünk minden települése különleges programkínálattal várja a helyi lakosokat és minden érdeklődőt. Egy kis ízelítő ezekből:

Vésztőn Grillbajnoksággal indul a nap, melyet számtalan fellépő követ: például aerobic, zumba és mazsorett bemutatók, Csiga Duó, este 19.00 órától pedig a Palmetta együttes majd a Hevesi Happy Band ad koncertet. Emellett kirakodóvásár és szabadtéri játékok várják az egész családot.

Szeghalmon a legfőbb program a Sárréti pörkölt és gulyásfőző verseny lesz, melynek házigazdája Benke László olimpiai bajnok mesterszakács.

Füzesgyarmaton is lesz pörkölt és gulyásfőző verseny, ahol a zsűri házigazdája Prohászka Béla Venesz díjas és olimpiai aranyérmes mesterszakács lesz.

A www.sarretitura.hu oldalon, vagy az alábbi linkre kattintva megtekinthető a teljes programkínálat: http://www.sarretitura.hu/esemenyek.php?page=1 

Forrás: Tourinform Körös-Sárrét Iroda, Füzesgyarmat


5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 89.
Tel.: 66/470-395 Fax: 66/470-395
E-mail: 
fuzesgyarmat@tourinform.hu
Honlap: www.sarretitura.hu
www.sarretlife.hu

Categories: Életstílus, Főoldal-5