A Kamaraszínház és Harsányi Attila a Gala Star egyik díszmeghívottja

A Kamaraszínház és Harsányi Attila a Gala Star egyik díszmeghívottja

Az Aradi Kamaraszínház és Harsányi Attila a Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című előadással díszmeghívottként szerepel a Bákóban megrendezésre kerülő “Gala Star” Nemzetközi Monodráma Fesztiválon április 24. és 28. között.

Az idén tizedik alkalommal megrendezett jubileumi fesztivál programjába az elmúlt tíz év nyertes előadásainak szereplőit hívták vissza egy-egy új produkcióval.

2013-ban a Rudolf Hess tízparancsolata című előadás, Harsányi Attila főszereplésével, Tapasztó Ernő rendezésében, a Fesztivál Nagydíja mellett a Ştefan Iordache-közönségdíjat és a fesztivált szervező Bacovia Színház társulata által felajánlott Színészek a színészekért díjat is megkapta. A Hess-t alakító Harsányi Attila nevével a hagyományoknak megfelelően márványcsillagot helyeztek el a színház előtti járdán.

A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című radikális stand up tragedy, amely az Aradi Kamaraszínház, a szegedi MASZK Egyesület és a budapesti Bakelit Multi Art Center koprodukciójába készült, a közelmúltban nyerte el a Legjobb Monodráma Előadás és a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) különdíját a legjobbnak ítélt produkcióért a tatabányai Monodráma és Stúdiószínházi Fesztiválon.

A bákói díszmeghívottak között szerepel többek között Marcel Iureş, Radu Gheorghe és Marius Manole is.

Categories: Életstílus, Slider