Kamaraszínház: A pisztráng – pácban, körettel

Kamaraszínház: A pisztráng – pácban, körettel

Április 20-án, hétfőn, 17.00, illetve 20 órától a világ színpadain már számos szakmai és közönségsikert aratott Méhes Csaba lép fel az Aradi Kamaraszínházban (Bábszínház terme) A pisztráng – pácban, körettel című pech-show-val.

Az előadás egyfajta „best of” válogatás legsikeresebb előadásaiból. Kilencven perces támadás a nevetőizmok ellen.

A hegedűművész belép a színpadra, ám a zongorakísérő nem érkezik meg. Itt kezdődnek a bajok. És nem érnek véget. Barátunk egyre jobban belegabalyodik a kínos helyzetbe…

Méhes a helyzetkomikum valódi mestereként mutatkozik meg. … pontosan ismeri a varieté, a pantomim és a színház hatásmechanizmusát, biztos ízléssel, kikezdhetetlen koncentrációval, a közönség pontos ismeretével, finom intelligenciával, kétségtelen eleganciával, látszatra játszi könnyedséggel – tehát igazán kemény munkával – mulattat, szórakoztat, nevettet, együtt játszat.” (Ugrai István)

Méhes Csaba számos szakmai díja mellett elnyerte a 2014. évi Thália Humorfesztivál Legjobb Kabaré Előadó díját.

Méhes Csaba többek között Angliában, Ausztriában, Ausztráliában, Albániában, Belgiumban, Csehországban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Horvátországban, Kanadában, Litvániában, Mexikóban, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, Szíriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Tunéziában, Egyiptomban, Hollandiában, Új-Zélandon és Ukrajnában is fellépett.

A 17 órai előadásra a délutáni teljes bérletek és a diákbérletek, a 20 órai előadásra az esti teljes bérletek és a meghívók érvényesek.

Jegyrendelés: 0721 26 58 27, akamara.ro@gmail.com

Categories: Életstílus, Slider