Kamaraszínház: Bagoly és Cica Jordán Adéllal a főszerepben

Kamaraszínház: Bagoly és Cica Jordán Adéllal a főszerepben

Április 14-én, kedden, 18.00 és 20.30 órától láthatják a nézők az Aradi Kamaraszínház 2015-ös évadának első nagyszínpadi előadását, a Bagoly és cica című vígjátékot Jordán Adéllal a főszerepben.
Garantált nyolcvan perces kacagtató élményt ígér a budapesti Orlai Produkció bemutatója, a Bagoly és Cica. A Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás főszereplésével színre vitt Bill Manhoff darabot Pelsőczy Réka rendezte.
Vegyünk egy félszeg, zárkózott, szemüveges, magát írónak valló férfit, akit hívjunk egyszerűen csak Félixnek. Vagy inkább Frednek? Illetve vegyünk egy magát modellnek és színésznőnek valló nagyszájú, tűzrőlpattant és hatalmas hévvel bíró nőt, akit – az alsóneműjén kivillanó betűk alapján – hívjunk csak Dorisnak. Ezt a két alakot zárjuk egy közös térbe, lehetőleg egy felnagyított gyufásskatulyába és nézzük meg, hogy ez az igencsak abszurd szituáció milyen helyzet- és jellemkomikumok megszületését idézi elő. Az idő előrehaladtával kiderül, hogy ez a két ember, akik magukat valakiknek csak képzelik, a felszín alatt, mégis mennyire hasonlóak.
“A két színész telitalálat, Jordán Adél egyszerre idegesítő, szexi és gyerekes, Szabó Kimmel Tamás vergődő, határozott és elveszett. Játékukat élvezet nézni. Így aztán végigkacagjuk a darabot, amiből valóban sikerült a legtöbbet kihozni.“
Az előadás helyszíne a Ioan Slavici Klasszikus Színház nagyterme.

A 18.00 órai előadásra a délutáni teljes, délutáni nagyszínházi és a diákbérletek érvényesek.
A 20.30 órai előadásra az esti teljes, esti nagyszínházi bérletek és a meghívók érvényesek.

Jegyek a 0721 26 58 27-es számon vagy az akamara.ro@gmail.com e-mail címen foglalhatók!

Categories: Életstílus, Slider