Az ICIM csak hosszabbításban bukta el ma este az elődöntőt

Az ICIM csak hosszabbításban bukta el ma este az elődöntőt

Ma este Sepsiszentgyörgyön, a Final Four Románia Kupa egyik elődöntőjében szoros és végig izgalmas mérkőzésen az aradi V. Goldiş ICIM 80-70 arányban maradt alul a házigazda Sepsi ellenében. A rendes játékidő végén 70-70-re állt a meccs, a hosszabbítás öt percét viszont a hazaiak simán 10-0-ra nyerték, az ICIM sajnos egyetlen pontot sem volt képes dobni.
Sepsi-ICIM 80:70 (14-22, 21-9, 19-21, 16-18, 10-0)
Azt persze már mondani sem kell, hogy a hazai pálya keményen lejtett, hisz miközben a bírók az aradi csapatból három játékost is kisepertek öt hibaponttal (Brosovszky, Broomfield, Plouffe), a sepsiszentgyörgyiek közül senkinek nem kellett idő előtt távoznia. Vélhetően úgy gondolták, elég az aradiaknak a CEWL Kupa.
A másik elődöntőn a Gyulafehérvár 73-69 arányban győzött az Alexandria ellen. A döntőt holnap, szombaton a Gyulafehérvár vívja a Sepsiszentgyörggyel, az aradiak pedig a harmadik helyért játszanak.
Az ICIM sajnos elszalasztotta az alkalmat, hogy bebizonyítsa, képes a továbblépésre, képes idegenben, kemény közönség előtt is bizonyítani. Így megmarad langyos, az európai alsó nívó eléréséről csak álmodozó együttesnek.

 

(Fotó: illusztráció – baschetarad.ro)

Categories: Slider, Sport