Újra Gazdanapok Füzesgyarmaton!

Újra Gazdanapok Füzesgyarmaton!

2015. február 6-7. között ismét megrendezésre kerül a Füzesgyarmati Gazda-és Vállalkozónapok, Vidékfejlesztési Konferencia Dr. Fazekas Sándor miniszter részvételével, melynek a Hotel Gara*** Szálloda ad otthont.

A pénteki program rengeteg érdekes, aktuális, hasznos információ tartalmú előadást tartalmaz, melyek keretében bemutatásra kerülnek többek között a 2014-2020-as EU-s költségvetési időszakban felhasználható források, az önkormányzat és a vállalkozók közötti együttműködési lehetőségek, és már bevált, jó gyakorlatot folytató vállaklozások. A napot a díszvacsora zárja, ahol átadásra kerül a „Füzesgyarmat Vállalkozója 2014” díj is.

Szombaton a füzesgyarmati hagyományőrző disznótoroson és helyi termékek bemutatóján vehetünk részt, délután pedig a „Találjuk ki magunkat!” c. gondolatébresztő előadáson. A rendezvény elsődleges célközönsége a helyi és térségi vállalkozók, kiemelten a 18-35 év közötti fiatalok. A Konferencia egyik várt-remélt eredményeképpen új projektek körvonalazódhatnak, melyek által az EU-s források lehívása a helyi gazdaság fejlesztését segíti elő.

A részletes program és a jelentkezési lap a www.fuzesgyarmat.hu, illetve a www.sarretlife.hu honlapon érhető el január első hetétől.

Forrás: Tourinform Körös-Sárrét Iroda, Füzesgyarmat

 

(x)

Categories: Főoldal-5, Gazdaság