UTA: rajt előtti bemutatkozó

UTA: rajt előtti bemutatkozó

Ma kora délután, az UTA Labdarúgó Klub új főhadiszállásán, az Atrium pláza Reflex kávézójában ismertették a vezetők a legfrissebb fejleményeket a pénteki bajnoki rajt előtt. Mészár Sándor, a klub vezetőségi tagja, a sajtóbeszélgetés moderátora stílszerűen a régi, bontás alatt álló stadionból megmentett téglával érkezett, és elmondta, ezt majd beépítik az új arénába.
Codru Grădinaru csapatmenedzser többek között elmondta, a csapat főhadiszállása, egy újonnan kötött partnerszerződés értelmében az Atrium pláza első emeletén lesz irodákkal, konferenciateremmel, ajándékbolttal, de beszélt az új játékosokról, a Goldiş Egyetemmel kötött partnerszerződésről, amelynek értelmében négy játékos kap ösztöndíjat továbbtanuláshoz.
Nagy Roland vezetőedző a nyári felkészülésről, edzőtáborról, játékosok állapotáról szólt, és leszögezte, hogy a cél természetesen a feljutás a II. Ligába. Ezért aztán pénteken, a bajnoki rajton el akarják hozni a három pontot Craiováról.
Daniel Proca, a szurkolói klub vezetője pedig megjegyezte, hosszú évek óta ez volt az első nyár, amikor az UTA nyugodtan készülhetett. A szurkolók egyébként átadták a FC UTA márkanevet a csapatnak, amelyik, mint ismeretes tavaly még UTA BD néven a IV. Ligában focizott. A régi UTA továbbra is csődben, még a hatodik osztályba se iratkoztak be.
Az őszi-tavaszi idényre a bérlet 100 lej, a meccsjegy 10 lej lesz.

(Fotók: Daniel Proca, Nagy Roland, Codru Grădinaru és lent: Mészár Sándor a téglával)

Categories: Slider, Sport