Az Aradi Kamaraszínház harmadik ősbemutatója a szegedi Thealteren

Az Aradi Kamaraszínház harmadik ősbemutatója a szegedi Thealteren

Az Aradi Kamaraszínház júliusban két külföldi fellépés alkalmával mutatja be produkcióit: előbb Spanyolországban, majd a 24. alkalommal Szegeden megrendezésre kerülő Thealter Nemzetközi Színházi Fesztiválon.
Az Oroszok című Viszockij-est ismét Spanyolországban vendégszerepel, ezúttal a Torrevieja melletti Los Balcones-ban rendezett Musical Theater Day meghívásának eleget téve. Harsányi Attila és Vihula Mihajlo estjét a Bakelit Multi Art Center szervezésében július 15-én este láthatta a spanyolországi közönség.
Immár hagyománnyá vált az Aradi Kamaraszínház szereplése Magyarország egyik legrangosabb, európai viszonylatban is jegyzett összművészeti eseményén, a szegedi THEALTER fesztiválon. Az Aradi Kamaraszínház 2008 óta minden évben meghívást kapott a Balog József által életre hívott és igazgatott fesztiválra. Az idei előadás immár a harmadik premier, amelyet a szegedi szabadszínházak szemléjén mutat be az aradi magyar nyelvű színház. A kiváló minősítésű művészeti fesztivál július 18-26.között várja Szegeden a színházkedvelőket.
Az Aradi Kamaraszínház, a MASZK Egyesület és a Bakelit Multi Art Center új bemutatóját Sex, drugs, gods and rock’n’roll címmel magyar nyelvű ősbemutatóként, a fesztivál első napján láthatják a nézők, július 18-án, 22 órakor a Régi Zsinagógában.
Eric Bogosian darabját Fekete Réka fordította, főszerepben Harsányi Attilát láthatja a közönség, az előadás rendezője Tapasztó Ernő. A produkció dramaturgiai műhelymunka eredménye, Eric Bogosian és José Saramago szövegeinek adaptálása Fekete Réka, Harsányi Attila és Tapasztó Ernő munkája. Az előadás zenéjét Borsos Pál és Éder Enikő szerezte.

Categories: Életstílus, Slider