Pezsgő nyári élet vár mindenkit a Hotel Garában!

Pezsgő nyári élet vár mindenkit a Hotel Garában!

A füzesgyarmati Thermal Hotel Gara*** Gyógy-és Wellness Szálloda különleges és szórakoztató programokkal várja kedves vendégeit a nyári hétvégéken.
Július 4-6. között a Görög hétvégén félpanziós ellátás keretében görög ételekkel kiegészített svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel, szombat este pedig szabadtéri grillezésre lesz lehetőség a Szálloda teraszán. A wellness részleg hosszabbított nyitvatartással üzemel egész hétvégén, így a pihenésre, feltöltődésre vágyók egészen éjfélig vehetik igénybe a szolgáltatásokat, köztük egy 30 perces ingyenes masszázst.
Egy héttel később, július 11-14. között kerül sor a 2014-es futball világbajnokság utolsó mérkőzéseire, amelyeket a medencetérben elhelyezett kivetítőn tekinthetnek meg az érdeklődők. Ezen a hétvégén az ingyenes wellness használat mellett akciós nassolnivaló- és italkínálattal kedveskedik a Szálloda, a meccsek közötti szünetekben pedig a fitnesz, asztalitenisz, csocsó és biliárd termeket vehetik igénybe azok, akik szívesen sportolnak, mozognak.
Július 25-26-27-én 3 napot, 2 éjszakát tölthetnek el a szállóvendégek kedvező áron ingyenes wellness használattal, mely magában foglal fejenként egy 30 perces frissítő masszázst is. Szombat este barbecue party a medencéknél!
Az augusztus 1-3-i hétvégén különleges élményekkel gazdagodhatnak a Szállodában nyaralók a Strandok éjszakáján. Korlátlan wellness használati lehetőség 30 perces masszázzsal, szombat este svédasztalos vacsora várja a vendégeket a medencetérben filmvetítéssel egybekötve!
Az Olasz hétvégén – augusztus 8-10 – itáliai ízekkel bővül a svédasztalos reggeli és vacsora. Ezúttal is bízhatunk a szállodai konyha magas színvonalában és kiváló minőségében, amelyet Toókos Ferenc olimpiai bajnok főszakács, a békés megyei Kulináris Team tagja vezet. Minden hétvégi csomagajánlat magában foglalja továbbá a díjmentes parkolást és WiFi használatot a Szálloda területén.
Természetesen nem csak a hétvégéken, hanem bármely napon érdemes a Hotel Garát választani, ahol 6 éves korig ingyenes a szállás, 14 éves korig pedig 50%-os kedvezmény vehető igénybe!
További információ kérhető a +3666-490-985 telefonszámon, vagy e-mailben: info@garahotel.hu.
Forrás: Tourinform Körös-Sárrét Iroda, Füzesgyarmat.
Kérdése van a Körös-Sárrétről? Keressen bennünket!

(X)

 

Categories: Életstílus, Főoldal-5