Nagyoperett a Kamaraszínházban: Csókos asszony

Nagyoperett a Kamaraszínházban: Csókos asszony

Zerkovitz Béla és Szilágyi László klasszikusnak számító operettjét a Csókos asszonyt tekinthetik meg az Aradi Kamaraszínház nézői december 5-én, 15.00 és 19.00 órakor az aradi nagyszínházban, a szatmárnémeti Harag György Társulat előadásában.
Hogyan lesz a józsefvárosi árvából a budapesti Orfeum ünnepelt primadonnája? Elveszi-e a zongorista Dorozsmai Pista Pünkösdi Katót? Milyen is a Kubanek-féle füstölt házivirsli, és hogyan is szól a dal a Nagytemplom utcában meg a Bajza utca 10-ben? Ha kíváncsi rá, kedves néző, jöjjön el, és hallgassa meg élőzenei kísérettel a Csókos asszony, az Éjjel az omnibusz tetején, a Los Angeles, a Mi muzsikus lelkek, a Gyere, te nímand!, vagy a Van a Bajza utca sarkán egy kis palota című közismert és nagysikerű operett-slágereket.

Az operett-előadás rendezője Bessenyei István, díszletét Fornvald Gréti tervezte, jelmezei Szabó Anna munkáját dicsérik, zenei vezetője Manfrédi Annamária, koreográfusa Bordás Attila és Gabriela Tănase, rendezőasszisztense Végh Balázs, ügyelője és súgója Varga Katalin.
Az előadás szereplői: Tóth-Páll Miklós, Rappert-Vencz Stella, Baksa András m. v., Péter Attila Zsolt, Kovács Nikolett, Nagy Orbán, László Zita, Gaál Gyula, Frumen Gergő, Laczkó Tekla, Varga Sándor, Bándi Johanna, Keresztes Ágnes, Budizsa Evelyn, Bogár Barbara, Zákány Mihály, Poszet Nándor, Marosszéki Tamás, Orbán Zsolt, Bodea Tibor, Moldován Blanka.

Helyszín: a Ioan Slavici Klasszikus Színház nagyterme.

A 15.00 órai előadásra a délutáni nagyszínházi, délutáni teljes, a diák- valamint tanárbérletek érvényesek.
A 19.00 órai előadásra az esti nagyszínházi és esti teljes bérletek, valamint a meghívók érvényesek.
Jegyek a nagyszínház pénztárában, valamint a www.biletmaster.ro –n válthatók.
A jegypénztár nyitvatartása:
Kedd-péntek: 10-14 és 17-19, szombat-vasárnap: 10-12 és 17-19. Hétfőn zárva.
Foglalás: 0257 280 016 (kérjék a Ioan Slavici Klasszikus Színház jegypénztárát)
Információ: 0721 26 58 27, akamara.ro@gmail.com

(az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Fotó: szatmar.ro

Categories: Életstílus, Slider