Aradra érkezik a Nőileg magazin Mutass jó példát! programja

Aradra érkezik a Nőileg magazin Mutass jó példát! programja

Szeptember 30-án, az Aradi Magyar Napok keretében mutatkozik be a Nőileg magazin Mutass jó példát! programja, amelyben a hétköznapi, köztünk élő „hősöket” helyezik előtérbe. Az aradi közönségtalálkozót és programbemutatót a Jelen Házban tartják. Az aradiak és temesváriak október 16–29. között tehetik meg jelöléseiket a programba, erről is szó esik majd a találkozón.
A Nőileg saját tartalommal megjelenő magazin, amely elsősorban az erdélyi nőkhöz, családokhoz szól, Erdély egyetlen magyar nyelvű női magazinja. A havilap célja, hogy a hazai értékeknek olyan fóruma legyen, amely átjárást biztosít az egyének és a helyi közösségek között a kultúrát, a nevelést, az élet- és a gondolkodásmódot érintő kérdésekben. Szándékuk, hogy olyan tartalmat kínáljanak az olvasóknak, amely az erdélyi közszereplőket, sportolókat, művészeket, és nem utolsó sorban, a hétköznapok „hőseit”, azaz az erdélyi közösség tagjait mutatja be, a mi értékeinket közvetíti.
Az elmúlt három év bebizonyította, hogy az erdélyi közösség tagjainak szüksége és igénye van az önismeretre, a szépre és a jóra való odafigyelésre. Ennek apropóján, áprilisban útjára indult a Mutass jó példát! program, amelyben a Nőileg magazin a jó példákat keresi, olyan személyeket, akikre büszkék lehetünk, és akikre felnézhetünk értékes tevékenységüknek, példamutató életüknek köszönhetően. A Mutass jó példát! programba olyan személyek jelölését várják, akik nem közéleti szereplésükkel vagy alkotói tevékenységükkel érdemelnek figyelmet, hanem hétköznapi helytállásukkal. A program 2017 áprilisától 2018 áprilisáig tart. A jelölés folyamatos, minden hónapban az adott erdélyi megyé(k)ben zajlik, és az ott élőkre vonatkozik. Immár hatodik fordulója zárult a jelölésnek, szeptemberben Brassó, Szeben, Fehér és Hunyad megyéből érkeztek a jelölések, októberben pedig Arad és Temes megye kerül sorra.
A jelölők között minden hónapban három darab féléves előfizetést sorsolnak ki. A jelölés részleteiről, a programmal kapcsolatos hírekről bővebben hallhatnak az aradi előadás keretében, ahogy a Nőileg honlapján és Facebook-oldalán is elérhetőek az információk.
Szeptember 30-án 12.00 órától szeretettel várnak mindenkit az Aradi Magyar Napok keretében szervezett közönségtalálkozón a Jelen Házba.

Categories: Életstílus, Főoldal-5