Több mint húsz magyar cég az Agromalimon

Több mint húsz magyar cég az Agromalimon

A régió legjelentősebb nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállításává nőtte ki magát az Agromalim, amelyet idén szeptember 7-10. között szerveznek az Expo Arad kiállítási központban. A rendezvényen a legtöbb külföldi kiállító ismét Magyarországról érkezik, több mint húsz cég jelezte részvételét. A részletekről Kranowszky Nagy Andrea, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Aradi Regionális Irodájának vezetője beszélt az Aradi Napnak.

A magyarországi cégek a kiállítási komplexum A-pavilonjában lesznek, és a következő témakörökben állítanak ki: műtrágyák, takarmányok, koncentrátumok, premixek, tejpótló tápszerek, ásványi és vitamin kiegészítők, szaporító anyagok, valamint állattartási és állategészségügyi eszközök, villanypásztorok, mezőgazdasági ügyviteli innovatív megoldások, gazdaságos szalma- és egyéb biomassza tüzelési megoldások, komplett fűtési rendszerek, gyorsan építhető, gazdasági épületszerkezeteket és flexibilis tartályrendszereket, sertéstartó rendszerek, nanotechnológiás emisszió csökkentő, prémium üzemanyag formula, mezőgazdasági munkagépek, kultivátorok, traktorok, fóliagyártó- és feldolgozó egyedi igények szerinti kidolgozása, legkorszerűbb helyszínen szórt poliuretán hab (purhab) hőszigetelés mezőgazdasági épületekhez, takarmánytároló, -szállító, -daráló, -keverő, -granuláló rendszerek, gabonaszárító rendszerek, laboratóriumi és méréstechnikai műszereket, utánfutók, száraztészták.
Ilyen jelentős számú részvétel esetén vélhetően a hagyományos üzletember-találkozó sem marad ki.
Természetesen nem, az üzletember találkozóra szeptember 8-án 10.30-13.00 óra között kerül sor és idén is több tematika lesz a megbeszélések középpontjában. Várunk minden érdeklődő vállalkozót, akik ezúttal mezőgazdasági gépek, berendezések és technológiák növénytermesztési gazdaságok és növényi technológiák, állattenyésztési és etetési rendszerek, állatgyógyászati ​​készítmények és eszközök, élelmiszeripari berendezések, agrár-élelmiszeripari termékek, csomagolási technológia valamint kutatás-fejlesztés, technológiák és innovatív módszerek az élelmiszer-feldolgozásban témakörökben kaphatnak hasznos információkat.
Akárcsak a korábbi esztendőkben, az üzletember találkozó szervezett, kétoldalú találkozókból álló rendezvény a kiállítók és az üzletember találkozó résztvevői között, amelyen román és külföldi cégek vesznek részt, szervezett formában, ahol a vállalkozók képviselői szakmai felügyelet és a Magyar Nemzeti Kereskedőház aradi irodájának közreműködése mellet választhatják ki a tárgyaló partnereiket. Szeretném kihangsúlyozni, hogy az üzletember találkozón való részvétel számos előnyt biztosít, melyek közül a legfontosabb a nagyszámú külföldi piaci szereplővel felvett kapcsolat a mezőgazdaság és élelmiszeripar területéről. Egyéb előnyei a potenciális üzleti, technológiai transzfer partnerségek ösztönzése, a kereslet és a kínálat elemzése, amely hozzájárul a vállalat stratégiájának és üzleti tervének javításához.
Kranowszky Nagy Andrea elmondta még, hogy a regisztráció a rendezvény számára létrehozott web oldalon történik szeptember 7-ig: https://agromalim.b2match.io/

Fotó: Agromalim kiállítás, archív

Categories: Gazdaság, Slider