Amikor a politikus bal lábbal jobbtökön rúgja magát

Amikor a politikus bal lábbal jobbtökön rúgja magát

Az biztos, hogy amióta a szocdemek (PSD) kormányoznak, Arad központi támogatás tekintetében a futottak még kategóriába tartozik, nem véletlenül mondta Sorin Grindeanu ex-kormányfő, hogy a PSD aradi szervezete az egyik leggyengébb az országban. És nem véletlenül szapulja őket naponta az Aradot és a megyét irányító PNL, csakhogy ma Sergiu Bîlcea megyei alelnök révén túltolták a biciklit.
Bîlcea sajtóközleményben esett neki a PSD-nek, amiért a “Delfinul” fedett uszodában levágták a meleg vizet és be is zárták a sportlétesítményt. Követelte a kormánytól, hogy azonnal intézkedjenek, támogassák a megyei sportigazgatóságot (DJTS), és újra nyissák meg az uszodát a sportolók és a nagyközönség előtt.
Az alelnök közleményére a DJTS válaszolt, s ebben elmondták, hogy az 1984-es átadás óta minden esztendőben egész augusztus hónapban és szeptember első hetében felújítási, javítási, karbantartási munkálatok folynak az uszodában, a vizet leengedik, cserélik a szűrőket, szivattyúkat, ha szükséges. Az uszoda szeptember 11-én nyitja meg kapuját.

Fotó: Sergiu Bîlcea

Categories: Slider, Sport