Sírókabaré: a kuka, a polgár, a rendőr és a szilva

Sírókabaré: a kuka, a polgár, a rendőr és a szilva

Az érintettek beismerik: korábban soha nem tapasztalt kukalopási cunami fésüli át Aradot. Mivel van igény a lopott kukákra, tolvajok is akadnak. Az Aradi Nap információi szerint a kukaigény elsősorban a szilvaérés alatt görnyedező hegyvidéki községekből, falvakból érkezik, mert ebbe gyűjtik a pálesz alapanyagát.
A helyzet odáig fajult, hogy az aradi hulladékgazdálkodó Polaris Holding Rt. kifogyott a kukákból, akkor sincs, ha az ember valahogy kibumlizik a telephelyre, és jogosult rá, mert letelt az öt év.
Az pedig már a sírókabaré teteje, hogy annak, aki nem jogosult cserére, a lopást előbb be kell jelentenie a rendőrségen, majd kivárni a 30 napot, hátha előkerül a tolvaj. Aztán kérvényezhet az adófizető új kukát.
A szerencsétlen hajléktalan, akit a helyi rendőrség a héten elkapott – mi is megírtuk –, és dicsőséges nyomozati eredményként tűzött dárdára, csupán a jéghegy teteje. A kukacsórás szervezetten folyik.
Javaslat: aki öt év után jogosult ingyenes kukacserére, most ne kérvényezze. A repedtet nem lopják el. És a szilva is elfogy.

(Fotó: az ilyen pöpeceket vadásszák)

Categories: Aktuális, Slider