Az Aradi Kamraszínház a 9. Ördögkatlan Fesztiválon

Az Aradi Kamraszínház a 9. Ördögkatlan Fesztiválon

Az Aradi Kamaraszínház augusztus 3-án két alkalommal is bemutatja az Ördögkatlan Fesztiválon a Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című előadást, Harsányi Attila főszereplésével.
Több mint hatszáz színes-kulturális programot kínál a kedden kezdődő 9. Ördögkatlan Fesztivál, amely öt napon át várja a dél-baranyai Nagyharsányba, Kisharsányba, Beremendre és Villánykövesdre látogatókat.
A négy “katlanfaluban” – összesen 20-25 helyszínen – mintegy 100 színházi előadást, több mint 160 családi programot, 139 koncertet, mintegy 150 kiállítást tartanak, de cirkuszi produkciók, irodalmi programok, kiállítások, filmvetítések, táncelőadások és beszélgetések is lesznek.
A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című számos díjat és elismerést elnyert produkció főszerepét Harsányi Attila játssza, rendezője Tapasztó Ernő. Az előadás egy “pofátlanul menő és szabadon pörgő, a Ponyvaregény és A Wall Street farkasának fílingjét idéző ámokfutás, ugyanakkor egzisztencialista vita, Istennel folytatott per”.
„A pénzre váltott vallásosság, a bigott képmutatás leleplezése ez, a hit vámszedőire elemi erővel mért büntetés. A Sex, drugs, gods and rock n’ roll radikális stand-up tragedy, ahol a zajos tombolást néma csend követi” – írja Rusz Péter a 2014-es Interetnikai Színházi Fesztiválon való szereplés nyomán.

(A Kamaraszínház sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider