Temesvári szilikon-baby lett polgi új személyi tanácsadója

Temesvári szilikon-baby lett polgi új személyi tanácsadója

Saját bevallása szerint pont ma egy hete írta alá a munkaszerződését Oana Gaiţa, Gheorghe Falcă polgármester új személyi tanácsadója. Versenyvizsgát sem kellett tennie, mert szerinte ez kinevezés kérdése. Őt pedig polgi kinevezte, s a rossznyelvek szerint – biztos semmi alapja a pletykáknak! – a kapcsolat nem újkeletű, s nem biztos, hogy kizárólag szakmai.
A cancan.ro információi szerint a Temes Megyei Tanácsban az elmúlt négy évben PNL-tanácsosként aktiváló Gaiţa csak melldomborításra 3.000 eurót költött, de combjai megreformálására sem sajnálta a közös európai pénzt. Egyébként megtisztelve érzi magát, hogy a legszexisebb tanácsadónak nevezték a bulvár médiában, „az esztétikai műtétek régi álmaim, örülök, hogy megvalósítottam” – mondta.
Temesváron politikai berkekben meglepetést keltett, hogy az akár megyei elnöki szék várományosának is kikiáltott Oana Gaiţa nem indul a helyhatósági választásokon. Vélhetően tudta, miért.
A deBanat.ro honlapnak azt nyilatkozta, nem sajtószóvivőnek szerződött Aradra, mert „már van egy szóvivő, aki tudja, mit kell tennie”.
Az Aradi Nap ezzel kapcsolatban szkeptikus, félő, hogy a kinevezéssel meginog a szakmai szempontból nehezen megkérdőjelezhető, anno a ProTV-ben cizellálódott Corina Drăghici sajtószóvivő széke.
Minden csak idő kérdése.

(ij)

Fotó: facebook

Categories: Aktuális, Slider