Antal Péter és a három RMDSZ-es tanácsos: „Isten engem úgy segéljen”

Antal Péter és a három RMDSZ-es tanácsos: „Isten engem úgy segéljen”

Ma délben Pécskán megalakult a helyi tanács: a 17 önkormányzati képviselő és Antal Péter polgármester letette a hivatali esküt. Antal Péter valamint a három RMDSZ-es tanácsos – Bölöni György, Bartok András, Zágoni-Szabó András – „Isten engem úgy segéljen”-nel zárta az esküjét.
Az eseményen jelen volt, többek között Iustin Cionca, a megyei tanács frissen megválasztott elnöke, Traian Igaş szenátor, s nem utolsó sorban John Balizou lelkész a Közép-Afrikai Köztársaságból. Ez utóbbiak jelenléte nem véletlen, hisz Antal Péter vezetésével, Balizou meghívására már járt pécskai küldöttség az afrikai államban.
Az alpolgármester Miodrag Stanoiov maradt. „Sok minden megvalósítottunk, de sok még a tennivalónk” – mondta Antal Péter.
A 17 tanácsos: Miodrag Stanoiov, Ciprian Băguţ, Eugenia Pete, Dorin Puta, Demeter Nicolae, Halasi Andrei, Vasile Chifor, Lucian Mocanu, Marinela Danicsko, Daniel Goldea, Anca Chevereşan (PNL), Bölöni György, Bartok András, Zágoni-Szabó András (RMDSZ), Radu Totoi, Toth Csaba (PSD) şi Marian Daniliuc (PMP).

 

Sinka Pál

Vezető fotó: Bartok, Bölöni, Zágoni

Csapatkép

Categories: Aktuális, Slider