Kisjenőben lép fel Maksa Zoltán, Varga Ferenc József és Aradi Tibor

Kisjenőben lép fel Maksa Zoltán, Varga Ferenc József és Aradi Tibor

A Szövetség Erdőhegyért Civil szervezet, az Aradi Kamaraszínház, a kisjenői Polgármesteri Hivatal és Városi Tanács közös színházi projekt keretén belül mutatja be szombaton, június 11-én 19 óráról a kisjenői Kultúrotthon nagytermében a Műszaki hiba, avagy Magyarország, szerellek! című kabarét. Az esten fellép Maksa Zoltán, Varga Ferenc József és Aradi Tibor.

Varga Ferenc József és Aradi Tibor 25 éve lépett először színpadra. Ezt a jubileumot szeretnék megünnepelni egy vadonatúj kabaréval, melyben a két humorista írásaiból állítottak össze. 25 év alatt számos színpadon léptek már fel együtt. A Mikroszkóp Színpadon és a Rádiókabaréban is évek óta összeszokott párost alkotnak, és ez lesz a harmadik közös kabaréestjük. A műsorban jelenetek, stand up és zenés paródiák is szerepelnek. Zenei oldalukról is bemutatkoznak, hiszen műsoruk szerves részét képezik a magyar és külföldi zenei előadók és stílusok paródiái. A produkciót mindenkinek ajánlják 0-99 éves korig, akik szeretnének két órát úgy végig nevetni, hogy közben a mondanivaló is előtérbe kerüljön. A két Bonbon-díjas és Karinthy-gyűrűs humorista 25 év munkásságát szeretné megkoronázni ezzel a közös esttel.

Maksa Zoltán az 1982-es Humorfesztiválon tűnt fel, az igazi ismertséget pedig a kilenc évvel későbbi Maksa Híradóval szerezte meg. A népszerű humorista a rádióban is szórakoztatja rajongóit, hobbija pedig a zene.

A rendezény ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Szervező: Szövetség Erdőhegyért Civil szervezet, Aradi Kamaraszínház

Támogató: A Kisjenői Városi Tanács és Polgármesteri Hivatal

Dátum: 2016 június 11., szombat

Kezdes: 19:00 óra

Helyszín: Kisjenői Kultúrotthon nagyterme

572

Categories: Aktuális, Főoldal-5